аплик, спот лампа ^5133 MONET LED chrom S
Кликнете върху изображението, за да го видите в пълен размер

аплик, спот лампа ^5133 MONET LED chrom S

(0)

Неналично
аплик, спот лампа ^5133 MONET LED chrom S e осветително тяло в съвременен стил. Може да се използва за осветление на различни помещения в дома, като: спалня, кухня, трапезария, коридор, антре, стълбище, офис. Качеството на лампата е гарантирано от Nowodvorski (Полша) и е наистина на високо европейско ниво.
137,00 лв.
с вградени светодиоди
Споделете в Facebook Споделете в Twitter
Споделете тази страница и вземете 2% отстъпка за този продукт
Споделете в Facebook Споделете в Twitter
Споделете нашата главна страница и вземете още 2% отстъпка за всички продукти в кошницата
  • Ако споделите страницата с този продукт, ще получите ваучер с 2% отстъпка за него
  • Ако споделите нашата главна страница, ще получите още 2% отстъпка за всички продукти във Вашата поръчка
  • Ваучерът, който ще получите, може да се използва само веднъж и е валиден 10 дни след получаването му
Осветителното тяло ^5133 MONET LED chrom S, изпълнено в съвременен стил, създава една топла и приветлива атмосфера и осигурява хармоничен баланс между добра осветеност и изискана визия във Вашето осветление за антре.
Вложените в изработката на лампата материали (хромирана стомана) чрез цялостния дизайн ще допринесат за подобряване на обстановката и естетиката в дома Ви. Представлявайки аплик, спот лампа, това осветително тяло може да бъде използвано, според Вашия вкус и предпочитания, за осветление в различни помещения и пространства, като спалня, кухня, трапезария, коридор, антре, стълбище, офис например.
Високото качество на изработката реализирано от Nowodvorski (Полша) е на европейско равнище, благодарение на дългогодишния опит в производството на осветителни тела за интериорно осветление.
Включените в комплекта светлоизточници (1 х 5 W) са от класа LED като светлинният им спектър е 3000 K. Тъй като LED модулите и лампи имат изключително дълъг живот и много ниска консумация, можете да бъдете сигурни, че това осветително тяло е правилна и дългосрочна инвестиция за Вашето осветление.
За целта на Вашия уют и комфорт препоръчваме тази лампа да се предвижда за осветяване на площ максимум до 1 кв.м.
Подходящо за
спалня, кухня, трапезария, коридор, антре, стълбище, офис
Вид осветително тяло
аплик, спот лампа
Стил
съвременен
Вид монтаж
стенен
Производител
Nowodvorski
Държава
Полша
Материали
хромирана стомана
Размери
29см x 18см
Включени светлоизточници
LED
Светлинен спектър
3000 K
3000 K Този спектър на светлозиточниците дава мека и леко жълта светлина, близка до тази на крушките с нажежаема жичка, но със слабо забележим бял оттенък
Ел. мощност
1 х 5 W
Препоръчителна осветяема площ
Препоръчителна осветяема площ Това е препоръчваният от нас максимум на площта, която дадено осветително тяло може самостоятелно да освети без да се губят светлинния уют и комфорт на обстановката. Усещането за осветеност е изключтелно субективно и зависи от много фактори, но нашите изчисления са валидни в почти всички случаи, а препоръките ни са базирани на дългогодишния ни опит в осветлението
до 1 кв.м.
Клас на защита
IP20

Задайте въпрос

Няма публикувани въпроси

Други осветителни тела в серията

аплик, спот лампа ^5134 MONET LED chrom M

(0)

166,00 лв.
аплик, спот лампа ^5134 MONET LED chrom M аплик, спот лампа ^5134 MONET LED chrom M Ел. мощност 1 х 8 W Размери 45см x 18см Производител Nowodvorski, Полша

(0)

166,00 лв.