аплик, спот лампа ^5134 MONET LED chrom M
Кликнете върху изображението, за да го видите в пълен размер

аплик, спот лампа ^5134 MONET LED chrom M

(0)

Неналично
аплик, спот лампа ^5134 MONET LED chrom M e осветително тяло в съвременен стил. Може да се използва за осветление на различни помещения в дома като: спалня, кухня, трапезария, коридор, антре, стълбище, офис. Качеството на лампата е гарантирано от Nowodvorski (Полша) и е на високо европейско ниво. Осветителното тяло ^5134 MONET LED chrom M с изящната си визия и елегантност ще осигури комфорт и естетика в пространството, в което се постави.
166,00 лв.
с вградени светодиоди
Споделете в Facebook Споделете в Twitter
Споделете тази страница и вземете 2% отстъпка за този продукт
Споделете в Facebook Споделете в Twitter
Споделете нашата главна страница и вземете още 2% отстъпка за всички продукти в кошницата
  • Ако споделите страницата с този продукт, ще получите ваучер с 2% отстъпка за него
  • Ако споделите нашата главна страница, ще получите още 2% отстъпка за всички продукти във Вашата поръчка
  • Ваучерът, който ще получите, може да се използва само веднъж и е валиден 10 дни след получаването му
Представяме едно изпълнено в съвременен стил осветителното тяло ^5134 MONET LED chrom M, което ще осигури изискан баланс между осветеност и функционалност и ще реализира Вашата визия за осветление на дома. Вложените в структурата на лампата материали (хромирана стомана) ведно с цялостния дизайн и излъчване на лампата ще постигнат динамична синергия и ще подобрят интериора и естетиката във Вашия дом.
^5134 MONET LED chrom M, представлявайки аплик, спот лампа, може да бъде използвано за осветление в различни помещения и пространства, като: спалня, кухня, трапезария, коридор, антре, стълбище, офис. Качеството на изработката на тази лампа от Nowodvorski (Полша) е на над средно европейско равнище, благодарение на дългогодишния опит, строгия контрол на качествените характеристики и високите технологии, приложени в производството на осветителни тела за интериорно осветление.
Включените в комплекта светлоизточници (1 х 8 W) са от клас LED като светлинният им спектър е 3000 K. Тъй като светодиодните източници на светлина имат изключително дълъг живот и най-ниска консумация на електрическа енергия, можете да бъдете сигурни, че предложеното осветително тяло е разумна и дългосрочна инвестиция в осветлението на Вашия дом.
За да осигурим Вашия уют и светлинен комфорт, препоръчваме тази лампа да се има предвид за осветяване на максимална площ до 1 кв.м.
Подходящо за
спалня, кухня, трапезария, коридор, антре, стълбище, офис
Вид осветително тяло
аплик, спот лампа
Стил
съвременен
Вид монтаж
стенен
Производител
Nowodvorski
Държава
Полша
Материали
хромирана стомана
Размери
45см x 18см
Включени светлоизточници
LED
Светлинен спектър
3000 K
3000 K Този спектър на светлозиточниците дава мека и леко жълта светлина, близка до тази на крушките с нажежаема жичка, но със слабо забележим бял оттенък
Ел. мощност
1 х 8 W
Препоръчителна осветяема площ
Препоръчителна осветяема площ Това е препоръчваният от нас максимум на площта, която дадено осветително тяло може самостоятелно да освети без да се губят светлинния уют и комфорт на обстановката. Усещането за осветеност е изключтелно субективно и зависи от много фактори, но нашите изчисления са валидни в почти всички случаи, а препоръките ни са базирани на дългогодишния ни опит в осветлението
до 1 кв.м.
Клас на защита
IP20

Задайте въпрос

Няма публикувани въпроси

Други осветителни тела в серията

аплик, спот лампа ^5133 MONET LED chrom S

(0)

137,00 лв.
аплик, спот лампа ^5133 MONET LED chrom S аплик, спот лампа ^5133 MONET LED chrom S Ел. мощност 1 х 5 W Размери 29см x 18см Производител Nowodvorski, Полша

(0)

137,00 лв.