@WA 2-1152/2 satin      (exkl. 2xG9/18W)
Кликнете върху изображението, за да го видите в пълен размер

 

аплик @WA 2-1152/2 satin (exkl. 2xG9/18W)

(0)

Неналично
аплик @WA 2-1152/2 satin (exkl. 2xG9/18W) e осветително тяло в съвременен стил, което е подходящо за всекидневна / хол, спалня, баня, коридор, антре, стълбище, офис. Осветителното тяло е с европейско качество гарантирано от Орион (Австрия).
182,00 лв.
без включени светлоизточници
Споделете в Facebook Споделете в Twitter
Споделете тази страница и вземете 2% отстъпка за този продукт
Споделете в Facebook Споделете в Twitter
Споделете нашата главна страница и вземете още 2% отстъпка за всички продукти в кошницата
  • Ако споделите страницата с този продукт, ще получите ваучер с 2% отстъпка за него
  • Ако споделите нашата главна страница, ще получите още 2% отстъпка за всички продукти във Вашата поръчка
  • Ваучерът, който ще получите, може да се използва само веднъж и е валиден 10 дни след получаването му
С удоволствие Ви представяме осветителното тяло @WA 2-1152/2 satin (exkl. 2xG9/18W), което представлява аплик в съвременен стил. Като част от категорията Осветителни тела то е подходящо за различни помещения и пространства като например всекидневна / хол, спалня, баня, коридор, антре, стълбище, офис.
За стила и естетиката на обстановката в изключително висока степен допринасят, както цялостната визия и дизайн на осветителното тяло, така и вложените в изработката материали като метал с иноксово покритие, матирано стъкло. Благодарение на дългогодишния опит в областта, качеството на изработка на производителя Орион (Австрия) е на европейско ниво.
Тъй като производителят не е включил светлоизточници (крушки) в комплекта, ние Ви предлагаме да обърнете внимание на секцията "Подходящи светлоизточници", откъдето можете да изберете необходимите и препоръчани от нас консумативи.
За целта на Вашия уют и комфорт препоръчваме тази лампа да се предвижда за осветяване на площ максимум до 4 кв.м.
Подходящо за
всекидневна / хол, спалня, баня, коридор, антре, стълбище, офис
Вид осветително тяло
аплик
Стил
съвременен
Вид монтаж
стенен
Производител
Орион
Държава
Австрия
Материали
метал с иноксово покритие, матирано стъкло
Размери
16см x 27см x 20см
Включени светлоизточници
не
Фасунги
G9
G9 Този вид фасунга се използва главно от халогенни светлоизточници тип "ампула", но е подходяща и за енергоспестяващи и светодиодни (LED). Работното напрежение е 220V
Ел. мощност
2 x 25 W
Препоръчителна осветяема площ
Препоръчителна осветяема площ Това е препоръчваният от нас максимум на площта, която дадено осветително тяло може самостоятелно да освети без да се губят светлинния уют и комфорт на обстановката. Усещането за осветеност е изключтелно субективно и зависи от много фактори, но нашите изчисления са валидни в почти всички случаи, а препоръките ни са базирани на дългогодишния ни опит в осветлението
до 4 кв.м.
Клас на защита
IP20

Задайте въпрос

  • Колко точно е дълбочината на осветителното тяло. От посочените размери не се разбира кой дължина за какво е? Трябва ми за шкаф с дълбочина 15 см, да излиза пред него
    Дълбочината на осветителното тяло варира от 7 до 20 см в зависимост от това накъде е насочено рамото. При изправено рамо и максимално издадено от основата стъкло габаритът на дълбочината е 20 см. Самото стъкло е с цилиндър с диаметър на основата около 3,5 см.