Онлайн отстъпки в магазин ОРИОН

Отстъпките винаги са били неизменна част от търговията и нашият електронен магазин следва безпрекословно това древно правило. Вашата отстъпка е тук и Ви чака, а единственото условие да я получите е просто да пазарувате онлайн при нас.

Общи отстъпки

  • Направете поръчка за над 1999 лв. и автоматично получавате 5% отстъпка на цялата сума на поръчката.
  • Направете поръчка за над 4999 лв. и автоматично получавате 7% отстъпка на цялата сума на поръчката.

За регистрирани потребители

Регистрирайте се с потребителско име и парола и веднага ще получите още две възможности за отстъпки, независимо от сумата на поръчката:

  • Споделете публично страницата на наш продукт в X (Twitter) или Facebook и ще получите ваучер с допълнителни 2% отстъпка за продукта.
  • Споделете публично главната интернет страница на магазини ОРИОН в X (Twitter) или Facebook и ще добавите още 2% отстъпка върху цялата сума на поръчката.

* Отстъпките с ваучер се получават по имейл във вид на уникален код за отстъпка след публично споделяне в X (Twitter) или Facebook, влизане с потребителско име и парола в нашия онлайн магазин и натискане на бутона "Споделих, изпратете ми ваучер", намиращ се на всяка една продуктова страница. За улесняване на споделянето в социалните мрежи, на всяка продуктова страница са налични и съответните бутони за споделяне. Ваучерът е за еднократна употреба и е валиден 10 дни след получаването му.

За лоялни клиенти

Лоялните клиенти винаги са с предимство и на тях се полагат най-добрите условия. За целта се регистрирайте и натрупайте оборот над 5000 лв., а после просто се свържете с нас и с удоволствие ще обсъдим новите условия, при които ще пазарувате.


* Учтиво напомняме, че посочените отстъпки важат единствено и само при пазаруване онлайн в настоящия електронен магазин ОРИОН. Съществуващи преференциални условия и отстъпки, давани в нашите магазини в София, Пловдив и Варна, не важат при пазаруването в електронния ни магазин и не могат да бъдат прехвърляни помежду си.

Избрани продукти