За нас - верига магазини ОРИОН

Блясък от Виена

Фамилното предприятие ОРИОН Лойхтенфабрик - Виена, основано преди 60 години, се нарежда сред онези фирми, които творят историята на осветителните тела в Австрия и далеч извън пределите й. Причината за това се крие в богатия, неподвластен на модата класическо-елегантен асортимент от големи полилеи, но също и плафони, аплици, лампиони и настолни лампи, както и в съвършеното им качество, форма и функционалност. Изделията на ОРИОН предагат почти неизчерпаемо многообразие на форми и цветове чрез всички възможни материали – от класическия полилей в стил “Мария Терезия” до семплата модерна лампа.

Магазини ОРИОН - осветление със стил

Класика в осветлението

ОРИОН придава особено значение на отбраните материали. Акцентът се поставя върху металообработката на основата на месинг: лакиран, позлатен или хромиран. Австрийският оловен кристал “Сваровски” също намира широко приложение. Особената сила на ОРИОН се оказват “творбите по специална заявка” – проектирани и изпълнени по индивидуално желание на клиента. Големината на проекта не е от значение, от значение е стилното, целесъобразно и хармонично цялостно оформление на всяка сграда. Затова хотели, ресторанти, църкви и посолства с удоволствие се обръщат към виенските специалисти в осветлението. Списъкът с референции съдържа известни имена от цял свят. Силно са застъпени Източна Европа, Арабските страни и Азия, включително Япония. В тези региони се извършва 80% от експорта, но се изнася всъщност в над 100 страни.

Осветление със стил

Концепцията на Орион за специализирани магазини за осветителни тела, чрез които строителни фирми, архитекти, проектанти и търговци от други браншове могат да извършват доставки, се прилага и в други страни. В България осветителните тела на ОРИОН се предлагат в представителните магазини в София, Варна и Пловдив.

Благодарение на нашето индивидуално отношение към клиента и ексклузивната производствена програма, ние сме водещи на пазара и неслучайно сме избрали за наша търговска марка името ОРИОН– най-красивото съзвездие, което се вижда навсякъде.

Избрани продукти