Спотове / Спот лампи и спот осветление

Спотове / Спот лампи и спот осветление

Насочващите се осветителни тела, наричани още спот лампи или спотове са широко използвани като основен начин за постигане на акцентно осветление. Те много често те влизат в употреба и като допълващо осветление. Характерно за тях е, че може да с епромени посоката им на светене, затова се наричат и насочващи се лампи. Макар и по-трудно осъществимо и не толкова пълноценно, амбиентното осветление изпълнено със спотове и спот лампи има своите предимства. Те са свързани най-вече в лесния монтаж в окачен таван и по-ниския ценови клас на този вид решение.

Нашият опит, а и съвременните тенденции показват, че спотовете е добре да бъдат използвани главно, когато се има за цел светлинно акцентиране върху определени малки по големина площи или конкретни обекти в дадени помещения. Това може да са картина на стената, антична ваза, архитектурен детайл, като фриз или ниша с предмет на изкуството.

Спот лампи

При нас, в магазини ОРИОН, ще намерите колекция от много и различни по вид, предназначение и ценови клас насочващи лампи.

Разгледайте предлаганото спот осветление и след внимателна преценка на техническите параметри на подбраните осветителни тела, изберете подходящото за Вас. Задължително вземете предвид и търсения светлинен ефект. Ще установите, че предлаганото при нас разнообразие от решения за насочващо осветление е в състояние да отговори на изискванията на всяка една Ваша идея.

Прочети повече
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5