Фасадно осветление и фасадни осветителни тела

С течение на времето външното осветяване на дома или сградата придобива все по-важно значение и фасадното осветление заедно с градинското осветление постепенно заемат полагащото им се място като неизменна част от цялостното осветление за дома.

Лампите, с които може да се осъществи осветяването на фасадите също са се развили в последните години като варират от стандартните халогенни прожектори до модерни LED прожектори с променящи се цветове на светлината и компютъризирано управление.

Фасадни осветителни тела

Наред с това те могат да бъдат ретро или винтидж с имитация на метал с ръждива патина, да изглеждат като стари фенери или с вградени вентилатори. Невероятният избор, който съвременното фасадно осветление ни предлага, е предпоставка за сериозно развитие на творческите идеи при външното осветяване на сгради като в помощ на всички тях идват и сериозните технически постижения и качество на материалите и изработката.

Предлаганите във верига магазини ОРИОН лампи за фасадно осветление са подбрани измежду най-добрите европейски производители с дългогодишен опит в бранша, така че клиентът да може спокойно да избере осветителните тела за своята фасада, затвърждавайки убеждението си за дългосрочна и правилна инвестиция във външния вид на своя дом или сграда.

Прочети повече
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5