Начини за плащане на поръчки

Наложен платеж

Плащане с наложен платеж в онлайн магазин ОРИОН

Клиентът заплаща в брой дължимата сума при доставката на стоката на посочения от него адрес.

* При заплащане в брой при доставката се използва услугата Пощенски Паричен Превод (ППП). Клиентът получава разписка от куриера като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за Пощенските Услуги. Клиентът запазва документа, който замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане.


Банкова карта

Методи за плащане с карта в онлайн магазин ОРИОН

Клиентът заплаща дължимата сума чрез препращане към системата ePay Свят и Борика, където се въвеждат данните от банковата карта.

* магазини ОРИОН нямат достъп до данните на банковата карта, като единствено се получава известие за успешно или неуспешно извършено плащане.


ePay.bg микросметка

Плащане с ePay.bg микросметка в онлайн магазин ОРИОН

Клиентът заплаща дължимата сума чрез препращане към ePay.bg. Клиентът извършва плащането през своя акаунт в ePay.bg.

* Сумата може да бъде заплатена, в рамките на 3 работни дни след отправянето на поръчката към нас. След изтичането на този срок, направената поръчка става невалидна и се анулира, с което магазини ОРИОН се освобождават от задължението да се достави поръчаната стока.


EasyPay и B-Pay

Плащане с EasyPay  в онлайн магазин ОРИОН

Клиентът заплаща дължимата сума в офис на EasyPay или на банкомат, поддържащ услугата B-Pay. Десетцифреният код , с който ще се заплати дължимата сума, клиентът ще получи автоматично по имейл.

* Заплащането може да се извърши до 3 работни дни след отправянето на поръчката към нас. След изтичането на този срок, направената поръчка става невалидна и се анулира, с което магазини ОРИОН се освобождават от задължението да се достави поръчаната стока.


По банков път

Плащане по банков път в онлайн магазин ОРИОН

Клиентът заплаща дължимата сума по банкова сметка:

Бенефициент: Васир ООД
IBAN: BG93UNCR76301077149616
BIC: UNCRBGSF
Банка: Уникредит Булбанк АД
Основание за плащане: Номер на поръчката

* Срокът, в който сумата може да бъде заплатена, е 3 работни дни след отправянето на поръчката към нас. След изтичането на този срок, направената поръчка става невалидна и се анулира, с което магазини ОРИОН се освобождават от задължението да се достави поръчаната стока.

Избрани продукти