Начини за плащане на поръчки

Наложен платеж

Плащане с наложен платеж в онлайн магазин ОРИОН

Клиентът заплаща в брой дължимата сума при доставката на стоката на посочения от него адрес.

* При заплащане в брой при доставката се използва услугата Пощенски Паричен Превод (ППП). Клиентът получава разписка от куриера като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за Пощенските Услуги. Клиентът запазва документа, който замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане.


Банкова карта

Методи за плащане с карта в онлайн магазин ОРИОН

Клиентът заплаща дължимата сума чрез препращане към системата на Борика, където се въвеждат данните от банковата карта.

* магазини ОРИОН нямат достъп до данните на банковата карта, като единствено се получава известие за успешно или неуспешно извършено плащане.


ePay.bg

Плащане чрез ePay.bg в онлайн магазин ОРИОН

Клиентът заплаща дължимата сума чрез препращане към системата на ePay.bg. Клиентът извършва плащането през своя акаунт в ePay.bg.

* Сумата може да бъде заплатена, в рамките на 20 минути след отправянето на поръчката към нас. След изтичането на този срок, наш служител уточнява с клиента нов начин на плащане.


EasyPay и B-Pay

Плащане чрез EasyPay в онлайн магазин ОРИОН

Клиентът заплаща дължимата сума в офис на EasyPay или на банкомат, поддържащ услугата B-Pay. Десетцифреният код, с помощта на който се заплаща дължимата сума, клиентът получава автоматично по имейл.

* Заплащането може да се извърши до 24 часа след отправянето на поръчката към нас. След изтичането на този срок, наш служител уточнява с клиента нов начин на плащане.


Банкова сметка

Плащане по банков път в онлайн магазин ОРИОН

Клиентът заплаща дължимата сума по банкова сметка:

Бенефициент: Васир ООД
IBAN: BG93UNCR76301077149616
BIC: UNCRBGSF
Банка: Уникредит Булбанк АД
Основание за плащане: Номер на поръчката

* Срокът, в който сумата може да бъде заплатена, е 3 работни дни след отправянето на поръчката към нас. След изтичането на този срок, направената поръчка става невалидна и се анулира, с което магазини ОРИОН се освобождават от задължението да се достави поръчаната стока.

Избрани продукти