Осветление за кухня и осветителни тела в кухнята

Кухнята представлява повече работно място, отколкото място за почивка, затова кухненското осветление предполага наличието на:

 • общо
 • акцентирано
 • насочено осветление

Акцентното и насочено осветление имат за цел да получите достатъчно светлина в съответните части на кухнята, където тя е нужна.

Правилното осветление може напълно да преобрази пространството в кухнята. То помага да се направят малките кухни да се изглеждат по-големи. Важно е да инвестирате в идея, която осигурява добро осветление на задачите, както и създаване на идеалната атмосфера.

Осветителни тела за кухня

Добрата система за осветление на кухнята се нуждае от поне два елемента: ярка силна светлина, без сенки, върху работния плот за безопасно готвене и подготовка на продуктите. Монтираните осветителни тела синергично с атмосферното осветление, трябва да послужат, за да създадете настроение, да подчертаете дизайна и да направите стаята да стане по-функционална.

Внимателният подбор на необходимите лампи предназначени за кухненската маса, плот, мивка и всяка останала част на кухнята, както и изборът на подходящото централно осветление ще Ви гарантират уникалния стил и излъчване на това толкова важно място в дома.

Независимо каква комбинация от осветителни тела ще търсите, за да изградите своето осветление за кухня, ние в магазини ОРИОН ще Ви предложим богат избор, с който да умело да постигнете желаната осветеност и светлинни ефекти в кухнята. Също така не подценявайте факта, че осветлението за кухня представлява много важна част от Вашето осветление за целия дом. Добре е да следвате подобна или близка стилова линия при избора на специфичните за осветлението на кухнята лампи и осветителни тела.

Прочети повече
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5