Лунички / Луни и осветителни тела за вграждане

Вградените луни в съвременните интериори е широко разпространено. То е един от показателите за разнообразието от средства, с които в днешни дни разполагаме при изграждането на добро и пълноценно осветление. Те могат да се прилагат, както на вътрешни, така и на външни площи.

Луничките като част от категорията осветителни тела за вграждане имат собствени ограничения и специфични изисквания към монтажа и осветеността на помещенията. Тези осветителни тела са доста модерни напоследък и затова са широко представени в почти всеки интериор.

Осветителни тела за вграждане

Специфичното при луничките е, че изискват внимателно планиране на разположението, сумарната интензивност на излъчваната светлина, както и на консумираната мощност. Желателно е изграждането на осветление чрез лунички за вграждане да се планира и извършва с помощта на квалифициран специалист. Така ще се избегнат всякакви възможни грешки при оразмеряването и монтажа на този вид лампи.

В магазини ОРИОН ще можете да намерите богато разнообразие от лунички. Тук ще намерите и нужните съвети и препоръки, за да можете правилно да изберете измежду видовете луни. Ще имате възможност да изберете и необходимото съпътстващото допълнително оборудване, с които да осъществите вграденото осветление в необходимите помещения.

Прочети повече
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5