Външно осветление и външни осветителни тела

Външното осветление е това, което дава последния щрих във възприемането на даден дом и което осигурява завършеност на сградата, градината или която и да била друга външна част на сградата.

Подходящият подбор на осветителни тела, както и умелото им ситуиране, съобразено със светлинните изисквания за достатъчна осветеност, са комбинация, гарантираща неповторимо излъчване на къщата или градината в нощно или сумрачно време. При избор на осветителни тела за монтаж на открито, освен да следваме визията и идеите в цялостното осветление за дома, трябва да подберем и тела с достатъчна влаго и прахозащита.

Външните лампи могат да бъдат онази част на осветлението, която да впечатлява още от пръв поглед, създавайки у посетителя онова приятно усещане, което подсказва за постигната висока степен на функционалност и естетика.

Външни осветителни тела

Външното осветление може да се раздели на фасадно и градинско, както и на вградено в стените, тавана, стъпалата или настилката или инсталирано извън тези повърхности.

Предлаганото в магазини ОРИОН външно осветление е внимателно подбрано като колекция, която да отговаря на високите изисквания на клиентите за качество, външна визия и неповторим стил.

Разнообразието от лампи за външно осветление в нашите магазини не бива да Ви отклонява от факта, че към външните осветителни тела, в повечето случаи, има технологично изискване за влагозащита, което трябва да бъде спазвано на всяка цена с цел избягване на злополуки и всякакви усложнения при експлоатацията им. В тази връзка при разглеждането на съответните осветителни тела и лампи обърнете специално внимание на класа защита.

Прочети повече
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5