Интересни и полезни статии за осветлението

СТАТИИ И МАТЕРИАЛИ ОТ ОБЛАСТТА НА ОСВЕТЛЕНИЕТО


При обслужването на клиентите в нашата верига от магазини винаги се стараем да предоставим широк избор от осветителни тела, но задължително съпроводен с подходящи съвети и насоки от нашите опитни служители. Натрупаният над 25-годишен опит показва, че е задължително всеки клиент да бъде внимателно консултиран и насочен към светлинно решение, което максимално да отговаря на немалкото изисквания, които се появяват в процеса на избора на осветителни тела и така да се постигне резултат, който дълги години да носи уют и комфорт за всички, обитаващи осветяваните помещения и площи.

За целите на по-ясно разбиране на спецификите и тънкостите в осветлението, които да помагат във вземането на правилна насока за изграждане на дадено светлинно решение, ще се опитаме да водим рубрика с интересни и полезни материали от областта на осветлението, в които да показваме нашата визия и подход за разрешаване на често поставяни въпроси и теми от всекидневната ни работа.

Във всеки един от материалите по-долу сме се постарали да вложим по възможност най-важната и необходима информация, а в същия момент тя да бъде максимално изчерпателна и полезна без читателя да се пренатоварва излишно по съответната тема:

Избрани продукти