Лампиони / Правостоящи и подови лампи

Лампиони / Правостоящи лампи и подови лампи

Подовите лампи, наричани лампиони са едни от най-стилните и ефектни лампи, които можете да инсталирате във вашия дом. Освен светлинен акцент в интериора, те добавят светлина в определена от вас част на пространството.

Подходящо е лампионът да бъде инсталиран в някой от ъглите, зад диван на който често четете, зад фотьойл или на място, където искате малко повече светлина. Те могат да бъдат с дифузно или насочено осветление, затова този вид лампи за под може да бъде използван, както за акцентно, така и за амбиентно осветление, като това зависи изцяло от конкретния дизайн на съответните лампиони.

Покупката на лампиони винаги е било разумно и ефективно решение за всяко едно помещение, когато искате да постигнете конкретен светлинен ефект или осветеност. Правостоящите лампи имат уникалното свойство да са мобилни и добре вписващи се във всеки интериор, което ги прави незаменими източници на светлина там, където тя е нужна в даден момент.

Подови лампи

Изборът на лампиони, който в магазини ОРИОН Ви предлагаме, е богат не само заради това, че разполагаме с много и различни видове подови лампи, а и заради това, че за всяко конкретно решение, което търсите, ще получите и съответните съвети и предложения към него.

Разгледайте колекцията от лампиони, пазарувайте при нас и можете да разчитате, както на високо качество на предлаганите правостоящи осветителни тела, така и на невероятен избор на различни по дизайн и предназначение подови лампи.

Прочети повече
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5