Осветление за антре и лампи в антрето

Антрето е първата част от дома, в който влизате То е и помещението, което създава така важното първо впечатление на Вашите гости при посещението им.

Подходящото и добре направено осветление за антре е сред най-важните фактори в интериора на антрето. До него не достига или слабо достига светлина от другите части на съществуващото осветление в дома, затова светлинното решение за антрето е много важно. Освен количественото изграждане на достатъчно осветеност в това неголямо помещение, качественият подбор и стилът на осветителните тела е от също толкова голямо значение.

Лампи за антре

Външният вид и дизайнерска линия на осветлението за антре е хубаво да се планират и поставят като едно естествено продължение на осветлението в коридора, както и на всички останали части във Вашето осветление за дома. Подходящите осветителни тела за антре са:

 • плафониери
 • пендели
 • аплици
 • лучнички и др.

В магазини ОРИОН ще Ви предоставим възможността да имате почти неограничен избор на осветителни тела, с които да изградите осветлението за антре. Ние спазваме, както основните изисквания за добра осветеност и красиви светлинни ефекти, така и се съобразяваме с основните визуални концепции и дизайнерски линии заложени в изграждането на осветлението на един стилен дом.

Прочети повече
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5