Условия за връщане на стока

Ако сте размислили или не сте съвсем доволни от покупката си, имате право в рамките на 14 календарни дни след датата на доставката да върнете или замените стоката закупена от нашия електронен магазин. Учтиво напомняме, че това условие важи единствено и само за покупки направени от разстояние (т.е. в Интернет, по телефон или имейл) и при условие, че е запазена опаковката в нейната цялост (опаковката на пратката може да бъде отваряна), пълната окомплектовка, а стоките са във вида, в който са получени с придружаващата ги документация.

Трябва да се има предвид, че поради естеството на предлаганите стоки и тяхната крехкост, всеки един арткикул закупен от електронния магазин ОРИОН е щателно проверен за дефекти и счупвания от наш служител преди да бъде изпратен на клиента като това действие се удостоверява със съответния документ с негов подпис, който е приложен към доставката.

Начини за връщане на стоката

Начините за връщането на стоката ще бъдат уточнявани по телефон или имейл, като при случаите с връщане чрез куриер, клиентът заплаща цената на доставката до някой от нашите магазини в София, Варна или Пловдив, независимо каква е причината за връщането на стоката.

Възстановяване на сумата

При условие, че всички гореспоменати изисквания са изпълнени, след получаването на стоката в нашите магазини и щателното й преглеждане съответната заплатена сума ще бъде върната на клиента в рамките на 14 календарни дни след предварителна уговорка за подходящия за това начин по телефон или имейл.

Всички горепосочени условия са съгласувани и изцяло отговарят на изискванията в Закона за защита на потребителите.

Избрани продукти