Фабиан - осветление от Италия

FABBIAN - ДРУГА КУЛТУРА В ОСВЕТЛЕНИЕТО

Осветителни тела от Фабиан, Италия

Продукти

Каталози

Fabbian е създадена през 1961 г. като компания, произвеждаща осветителни уреди за жилищни и търговски цели. Тази култура, наред с традицията и качеството, винаги е вдъхновявала продуктите на Фабиан, което позволява на компанията да постигне международно признание и ръст. Страхотни резултати са постигнати чрез непрекъснати изследвания, насочени към интерпретиране на пазарното търсене, като същевременно се прилагат специфични маркетингови и рекламни стратегии.

Компанията е базирана в Североизточната част на Италия, където всички колекции са замислени, разработени и произведени. Благодарение на сътрудничеството с известни архитекти и дизайнери и технологично усъвършенстваното производствено предприятие, всички продукти имат собствен отличителен дизайн.

От май 2018 г. Fabbian смени собствениците: тя беше придобита от предприемача Лука Пелегрино, който внесе нова корпоративна визия, пълна с нови проекти, и превърна всички продукти в нискоенергийни и екологично чисти LED продукти, като по този начин комбинира дизайн и устойчивост.

Компанията е базирана в Италия, където се произвеждат всички колекции. Благодарение на сътрудничеството с много международни дизайнери, компанията лично преосмисля модерния дизайн чрез редица различни стилове и авангардни технологии за производство.

Висококачествените и надеждни компоненти са съществена част от продуктите. Изграждането, монтажа и окабеляването на продуктите се извършва внимателно, чрез гъвкави системи. Всяка стъпка в производствения цикъл се контролира, за да се получат продукти, които отговарят на стандартните правила за безопасност. Всъщност продуктите на Fabbian отговарят на строгите изисквания, наложени от големите международни сертификационни органи.

Нещо повече, компанията предоставя следпродажбено обслужване. Fabbian не само предоставя информация и решения по отношение на използването на своите продукти, но също така подкрепя клиентите и чрез ефективна услуга за резервни части.

Fabbian предлага своя продукт чрез добре изградена мрежа от агенти и търговци на дребно в Европа, Близкия Изток и Азия. Докато на американския пазар Fabbian достига до своите клиенти чрез свързана компания със седалище в Ню Йорк.

Избрани продукти