Новодворски - осветление от Полша

NOWODVORSKI LIGHTING - КОМПАНИЯТА, КОЯТО БЛЕСТИ

Осветителни тела от Новодворски, Полша

Продукти

Каталози

От 1994 г. Nowodvorski Lighting предлага асортимент от лампи с най-високо качество, които са перфектното допълнение, както към класическите аранжименти, така и към модерния интериор.

През годините от малка, фамилна компания с няколко служители, фирмата прераства в процъфтяващо предприятие, в което работят над 360 души.

С течение на времето, обаче, компанията не забравя своите водещи ценности. Доверието и коректните взаимоотношения са предимства, особено близки до ценностите на Новодворски, поради което повечето им служители са от много години, а техните знания, опит, старание и професионализъм са ключови фактори, които допринасят за успеха на марката Nowodvorski Lighting.

Фирмата гарантира, че следи тенденциите и постоянно търси нови решения. В резултат на това, колекциите за осветление Новодворски се отличават не само с високо качество, но и с богатство на дизайна, което дава неограничени възможности за подреждане.

В асортимента им можете да намерите повече от 1500 модела лампи. За да отговори на широк спектър от нужди, както по отношение на дизайна, така и на функционалните осветителни тела, продуктовата гама постоянно се променя.

Nowodvorski Lighting включва следните продуктови групи:

  • Модерен стил
  • Прожектори
  • Прибрани лампи от стъкло
  • Класически стил
  • Лампи за детска стая
  • Осветителни тела за баня
  • Външни осветителни тела

Nowodvorski Lighting разполага с два производствени завода с обща площ от 15 000 м² и предлага нов високотехнологичен склад с площ от 4 500 м², проектиран с полуавтоматичен процес на избор от най-ново поколение. Новият логистичен център стартира през септември 2017 г. Производствените мощности са оборудвани с необходимото оборудване за предмета на дейност и най-модерната система от компютърно контролирани машини (CNC). Това са машини за леене под налягане, машини за ротационно формоване на пластмаси, машини за огъване и рязане на тръби и тел, автоматични щанцовъчни преси за пресоване, спирачни преси, полуавтоматична и автоматична машина за тъкане на плочи и автоматичен режещ плотер за рязане на абажури.

Фирмата разполага и с нов, напълно автоматизиран магазин за електростатични бои с капацитет от десетки хиляди артикули на ден, който стартира през май 2017 г. За да поддържа непрекъснатостта на доставките и способността за бърз отговор на поръчките на клиентите, Nowodvorski Lighting съхранява десетки хиляди различни части и компоненти, необходими за безпроблемната работа на складовете. Средната дневна продукция в Осветление Новодворски е над 5000 бр. Този факт позволи на компанията да постигне резултат от над 1,2 милиона продадени бройки през 2016 година.

Избрани продукти