Орион - осветление от Австрия

ORION LEUCHTEN - БЛЯСЪК ОТ ВИЕНА

Осветителни тела от Орион, Австрия

Продукти

Каталози

Орион произвежда висококачествени осветителни тела за жилищни и обществени помещения повече от 70 години. Орион означава качество, елегантност и устойчивост. Той съчетава вдъхновението на австрийските дизайнери с австрийската майсторска изработка, за да създаде продукти, уважавани в целия свят.

За Орион не са важни само най-добрите материали и техники за производство, но също така искрената признателност към нашите служители и тяхната висококвалифицирана изработка. Орион има силна международна ориентация с дял на износа от 80% - солиден бизнес, допринасящ за сигурността на работните места в родната база Австрия.

Висококачествените материали, професионалната обработка, специалното, благородно покритие и дълготрайност на изделията, характеризират техните оригинални осветителни тела.

ORION Leuchten е четвърто поколение австрийски семеен бизнес. От основаването си през 1948 г. компанията е семейна собственост, като към настоящия момент има над 250 служители и световна мрежа от дилъри и партньори.

Тяхната визия за позицията им на световния пазар е за нови разработки на осветителни тела, модерен дизайн, австрийското изкуство на ръчна изработка и дълготрайност. В същото време те се отличават с елегантност и качество.

Дизайнерските осветителни тела Orion се произвеждат изключително във фабриката Orion Leuchtenfabrik във Виена, в района на Liesing. Тук, с фокус върху нуждите на клиентите, австрийският занаят е свързан с автоматизираното масово производство като всяка лампа преминава през многобройни етапи: от разработването на дизайна, през обработката на суровината до свързването на отделните компоненти и крайния контрол.

Избрани продукти