полилей, плафон 710/6PL-05 Satin Bronze  ceiling lamp cut glass
Кликнете върху изображението, за да го видите в пълен размер
1 278,00 лв.
в кошницата

полилей, плафон 710/6PL-05 Satin Bronze ceiling lamp cut glass

(0)

само 1 бр.
полилей, плафон 710/6PL-05 Satin Bronze ceiling lamp cut glass e осветително тяло в класически стил, което е подходящо за всекидневна / хол, спалня, кухня, трапезария, коридор, антре, стълбище, офис и други помещения в дома. Осветителното тяло е с гарантирано европейско качество, произведено от утвърдена фирма в производството на осветителни тела, като Nervilamp (Италия).
1 278,00 лв.
без включени светлоизточници
Споделете в Facebook Споделете в X (Twitter)
Споделете публично тази страница и вземете 2% отстъпка за този продукт
Споделете в Facebook Споделете в X (Twitter)
Споделете публично нашата главна страница и вземете още 2% отстъпка за всички продукти в кошницата
  • Ако споделите публично страницата с този продукт, ще получите ваучер с 2% отстъпка за него
  • Ако споделите публично нашата главна страница, ще получите още 2% отстъпка за всички продукти във Вашата поръчка
  • Ваучерът, който ще получите, може да се използва само веднъж и е валиден 10 дни след получаването му
Представяме Ви осветителното тяло 710/6PL-05 Satin Bronze ceiling lamp cut glass, което представлява полилей, плафон в класически стил. Като представител на категорията плафони то е подходящо за осветятване на различни помещения и пространства, като например всекидневна / хол, спалня, кухня, трапезария, коридор, антре, стълбище, офис.
За стила и естетиката на интериора в изключително висока степен допринасят, както цялостната визия и дизайн на осветителното тяло, така и вложените в изработката висококачествени материали, като метал в цвят патина, шлифовано стъкло.
Благодарение на дългогодишния успешен производствен опит в областта на осветителни тела, качеството на изработка на производителя Nervilamp (Италия) е на изключително високо европейско ниво.
Тъй като производителят не е включил светлоизточници (крушки) в комплекта, ние Ви предлагаме да обърнете внимание на секцията "Подходящи светлоизточници", откъдето можете да изберете необходимите и препоръчани от нас консумативи.
За целта на Вашия уют и комфорт препоръчваме тази лампа да се предвижда за осветяване на площ максимум до 21 кв.м.
Подходящо за
всекидневна / хол, спалня, кухня, трапезария, коридор, антре, стълбище, офис
Вид осветително тяло
полилей, плафон
Стил
класически
Вид монтаж
прибран таванен
Производител
Nervilamp
Държава
Италия
Материали
метал в цвят патина, шлифовано стъкло
Размери
40см x 40см x 32см
Включени светлоизточници
не
Фасунги
E14
E14 Този вид фасунга е добре познатата основа на "миньонката"- по-малката по размер основа на обикновената крушка с нажежаема жичка. Тя се използва главно от халогенни, енергоспестяващи и светодиодни (LED) светлоизточници. Работното напрежение е 220V
Ел. мощност
6 x 60 W
Препоръчителна осветяема площ
Препоръчителна осветяема площ Това е препоръчваният от нас максимум на площта, която дадено осветително тяло може самостоятелно да освети без да се губят светлинния уют и комфорт на обстановката. Усещането за осветеност е изключтелно субективно и зависи от много фактори, но нашите изчисления са валидни в почти всички случаи, а препоръките ни са базирани на дългогодишния ни опит в осветлението
до 21 кв.м.
Клас на защита
IP20
Цена / Качество
Дизайн и визия

Задайте въпрос

  • ИЗВИНЕТЕ ПОЛИЛЕЯТ ЗАТВОРЕН ЛИ Е ОТ ГОРЕ ,ЗА ДА НЕ ВЛИЗА ПРАХ ??????
    Плафониерата е отворена отгоре и може да влиза прах в горната част на стъклото. Осветителното тяло е умишлено разработено по този начин, за да може да отдава повече светлина към тавана, която да се разпръсква развномерно в цялото помещение. Ако лампата беше затворена отгоре, интензитетът на отдаваната светлина щеше да е доста по-малък, което щеше да доведе от своя страна до ниска ефективност.