полилей AVION-1 SP3 AZZURO (BLU/GIALLO)
Кликнете върху изображението, за да го видите в пълен размер
445,00 лв.
в кошницата

полилей AVION-1 SP3 AZZURO (BLU/GIALLO)

(0)

Детската лампа AVION-1 SP3 AZZURO (BLU/GIALLO) e осветително тяло изработено от дърво в син и жълт цвят, дифузери от издухано бяло стъкло, хромирани метални детайли. Лампата за детска стая е с европейско качество, гарантирано от Ideal-Lux (Италия).
445,00 лв.
без включени светлоизточници
Споделете в Facebook Споделете в X (Twitter)
Споделете публично тази страница и вземете 2% отстъпка за този продукт
Споделете в Facebook Споделете в X (Twitter)
Споделете публично нашата главна страница и вземете още 2% отстъпка за всички продукти в кошницата
  • Ако споделите публично страницата с този продукт, ще получите ваучер с 2% отстъпка за него
  • Ако споделите публично нашата главна страница, ще получите още 2% отстъпка за всички продукти във Вашата поръчка
  • Ваучерът, който ще получите, може да се използва само веднъж и е валиден 10 дни след получаването му
Магазини за осветителни тела ОРИОН представят детската лампа AVION-1 SP3 AZZURO (BLU/GIALLO). Осветителното тяло за осветление на стаята на Вашето дете е изработено с изключително внимание към детайла от утвърден в бранша производител на лампи, като Ideal-Lux (Италия).
Само с присъствието си, дори и в изключено състояние, лампата придава на детската стая един типично по детски чаровен нюанс и създава весело настроение. Вложените в изработката материали (дърво в син и жълт цвят, дифузери от издухано бяло стъкло, хромирани метални детайли) заедно с цялостния дизайн и излъчване на лампата ще допринесат за спокойствието, уюта и хармонията в детската стая.
Осветителното тяло е изработено според всички европейски изисквания и норми за производството на осветление за детска стая, а производителят Ideal-Lux (Италия) стриктно е спазил всички тях.
Поради тясната си специализация в областта и дългогодишните си традиции в производството на детски осветителни тела, тази лампа се отличава с високо качество и красив дизайн и ще забавлява дълго Вашето дете.
Тъй като производителят не е включил светлоизточници (крушки) в комплекта, ние Ви предлагаме да обърнете внимание на секцията "Подходящи светлоизточници", откъдето можете да изберете необходимите и препоръчителни консумативи за правилното осветление в детската стая.
За целта на уюта и комфорта на детето и най-вече за доброто развитие на детското зрение, препоръчваме тази лампа да се предвижда за осветяване на площ от максимум до 8 кв.м.
Подходящо за
детска стая
Вид осветително тяло
полилей
Стил
съвременен
Вид монтаж
висящ таванен
Производител
Ideal-Lux
Държава
Италия
Материали
дърво в син и жълт цвят, дифузери от издухано бяло стъкло, хромирани метални детайли
Размери
51см x 49.5см x 112см
Включени светлоизточници
не
Фасунги
E14
E14 Този вид фасунга е добре познатата основа на "миньонката"- по-малката по размер основа на обикновената крушка с нажежаема жичка. Тя се използва главно от халогенни, енергоспестяващи и светодиодни (LED) светлоизточници. Работното напрежение е 220V
Ел. мощност
3 х 40 W
Препоръчителна осветяема площ
Препоръчителна осветяема площ Това е препоръчваният от нас максимум на площта, която дадено осветително тяло може самостоятелно да освети без да се губят светлинния уют и комфорт на обстановката. Усещането за осветеност е изключтелно субективно и зависи от много фактори, но нашите изчисления са валидни в почти всички случаи, а препоръките ни са базирани на дългогодишния ни опит в осветлението
до 8 кв.м.
Клас на защита
IP20
Цена / Качество
Дизайн и визия

Задайте въпрос

Няма публикувани въпроси

Други осветителни тела в серията

полилей AVION-2 SP3 ROSSO (ROSSO/VERDE)

(0)

445,00 лв.
полилей AVION-2 SP3 ROSSO (ROSSO/VERDE) полилей AVION-2 SP3 ROSSO (ROSSO/VERDE) Ел. мощност 3 х 40 W Размери 51см x 49.5см x 112см Производител Ideal-Lux, Италия

(0)

445,00 лв.