аплик 3411 QUARTZ I kinkiet
Кликнете върху изображението, за да го видите в пълен размер

градинска лампа 3411 QUARTZ I kinkiet

(0)

градинска лампа 3411 QUARTZ I kinkiet e осветително тяло в съвременен стил, което е подходящо за градинско осветление. Осветителното тяло е с европейско качество гарантирано от Nowodvorski (Полша).
68,00 лв.
без включени светлоизточници
Споделете в Facebook Споделете в X (Twitter)
Споделете публично тази страница и вземете 2% отстъпка за този продукт
Споделете в Facebook Споделете в X (Twitter)
Споделете публично нашата главна страница и вземете още 2% отстъпка за всички продукти в кошницата
  • Ако споделите публично страницата с този продукт, ще получите ваучер с 2% отстъпка за него
  • Ако споделите публично нашата главна страница, ще получите още 2% отстъпка за всички продукти във Вашата поръчка
  • Ваучерът, който ще получите, може да се използва само веднъж и е валиден 10 дни след получаването му
С помощта на градинската лампа 3411 QUARTZ I kinkiet, подходяща както за градинско осветление, така и за осветяване на други външни и дворни площи, ландшафтът на Вашата градина или двор ще придобие стил с добре премерен баланс между естетика и подходяща осветеност.
Дори само с присъствието си, макар и в изключено състояние, лампата ще придаде на градината един съвременен нюанс с висока степен на изтънченост и ще отличи Вашия добър вкус. Вложените в изработката качествени материали (алуминий в черен цвят, полимер в бяло) заедно с цялостната хармония и излъчване на лампата ще допринесат за спокойствието, уюта и настроението в градината или двора.
Осветителното тяло 3411 QUARTZ I kinkiet е част от категорията градински лампи и отговаря изцяло на най-високите технически стандарти за външно осветление. Производителят Nowodvorski (Полша) стриктно е спазил всички тях, стъпвайки на основата на познанията си в областта натрупани през дългогодишната си практика в производството на градински лампи.
Тъй като производителят не е включил светлоизточници (крушки) в комплекта, ние Ви предлагаме да обърнете внимание на секцията "Подходящи светлоизточници", откъдето можете да изберете необходимите и препоръчителни консумативи за постигането на максимален ефект в осветеността на Вашето градинско осветление.
За целта на уюта и комфорта в градината, двора или друго външно пространство препоръчваме тази лампа да се предвижда за осветяване на площ максимум до 4 кв.м.
Подходящо за
градинско осветление, външно осветление, фасадно осветление
Вид осветително тяло
аплик
Стил
съвременен
Вид монтаж
стенен
Производител
Nowodvorski
Държава
Полша
Материали
алуминий в черен цвят, полимер в бяло
Размери
18.5см x 26см
Включени светлоизточници
не
Фасунги
E27
E27 Този вид фасунга е добре познатата основа на обикновената крушка с нажежаема жичка. Тя се използва главно от халогенни, енергоспестяващи и светодиодни (LED) светлоизточници. Работното напрежение е 220V
Ел. мощност
1 х 60 W
Препоръчителна осветяема площ
Препоръчителна осветяема площ Това е препоръчваният от нас максимум на площта, която дадено осветително тяло може самостоятелно да освети без да се губят светлинния уют и комфорт на обстановката. Усещането за осветеност е изключтелно субективно и зависи от много фактори, но нашите изчисления са валидни в почти всички случаи, а препоръките ни са базирани на дългогодишния ни опит в осветлението
до 4 кв.м.
Клас на защита
IP20
Цена / Качество
Дизайн и визия

Задайте въпрос

Няма публикувани въпроси

Други осветителни тела в серията

аплик ^7016 QUARTZ SENSOR

(0)

95,00 лв.
аплик ^7016 QUARTZ SENSOR аплик ^7016 QUARTZ SENSOR Ел. мощност 1 х 60 W Размери 18.5см x 26см Производител Nowodvorski, Полша

(0)

95,00 лв.