Настолни лампи и нощни лампи

Настолни лампи и нощни лампи

Настолните лампи са обикновено три вида:

 • декоративна лампа за допълващо осветление в хола или всекидневната
 • нощна лампа за четене до леглото в спалнята
 • настолна лампа за бюро в офиса или работния плот

Декоративна лампа за допълващо осветление

Допълнителното осветление, осъществено с настолни лампи винаги придава едно неповторимо и стилно излъчване в допълнение на основното амбиентно осветление. Понякога настолната лампа, сама по себе си, представлява един красив и великолепно вписващ се в интериора аксесоар. В този случай тя често е част от серия лампи с общи характеристики, състояща се от полилей, пендел, аплик и лампион.

Нощни лампи

Това са настолни лампи за спалня, разположени край леглото, които са с приглушена светлина, но все пак достатъчна за четене или приготвяне за сън. Те лесно се вписват в интериора на спалнята и създават интимност и уют.

Настолна лампа за бюро

Тази лампа подобрява фокуса ни, стимулира ни за работа. Прави ни ефективни и производителни. Тя е с насочваща се глава и непрозрачна шапка, за да ни пази очите и осветява работното пространство, като насочва вниманието ни към работните задачи. Във всички случаи лампата за бюро е и практично решение за осветяването на малки по площ, изискващи по-висока степен на осветеност места като маса, бюро или работен плот.

Верига магазини ОРИОН имат удоволствието да Ви представят една уникална колекция от настолни и нощни лампи, подходящи за всякакъв стил на интериорното обзавеждане. Изискани осветителни тела за маса и бюро, както и нощни лампи с високо качество на изработка и дизайн.

Прочети повече
 • настолна лампа 04-503

  (0)

  75,00 лв.
  настолна лампа 04-503 настолна лампа 04-503 Ел. мощност 1 х 3.5 W Размери 15см x Ф12см Производител Radium, Румъния

  (0)

  75,00 лв.