лампион / правостояща лампа Stl 12-1097/1 gold     (1xE27)
Кликнете върху изображението, за да го видите в пълен размер
838,00 лв.
в кошницата

лампион / правостояща лампа Stl 12-1097/1 gold (1xE27)

(0)

само 1 бр.
лампион / правостояща лампа Stl 12-1097/1 gold (1xE27) e осветително тяло в дизайнерски, класически стил. Може да се използва за осветление на различни помещения в дома като: всекидневна / хол, спалня, трапезария, офис. Качеството на лампата е гарантирано от Orion (Австрия) и е на високо европейско ниво. Осветителното тяло Stl 12-1097/1 gold (1xE27) с изящната си визия и елегантност ще осигури комфорт и естетика в пространството, в което се постави.
838,00 лв.
без включени светлоизточници
Споделете в Facebook Споделете в X (Twitter)
Споделете публично тази страница и вземете 2% отстъпка за този продукт
Споделете в Facebook Споделете в X (Twitter)
Споделете публично нашата главна страница и вземете още 2% отстъпка за всички продукти в кошницата
  • Ако споделите публично страницата с този продукт, ще получите ваучер с 2% отстъпка за него
  • Ако споделите публично нашата главна страница, ще получите още 2% отстъпка за всички продукти във Вашата поръчка
  • Ваучерът, който ще получите, може да се използва само веднъж и е валиден 10 дни след получаването му
Представяме едно изпълнено в дизайнерски, класически стил осветителното тяло Stl 12-1097/1 gold (1xE27), което ще осигури изискан баланс между осветеност и функционалност и ще реализира Вашата визия за осветление на дома. Вложените в структурата на лампата материали (стомана в цвят антично злато, текстил в бял цвят) ведно с цялостния дизайн и излъчване на лампата ще постигнат динамична синергия и ще подобрят интериора и естетиката във Вашия дом.
Stl 12-1097/1 gold (1xE27), представлявайки лампион / правостояща лампа, може да бъде използвано за осветление в различни помещения и пространства, като: всекидневна / хол, спалня, трапезария, офис. Качеството на изработката на тази лампа от Orion (Австрия) е на над средно европейско равнище, благодарение на дългогодишния опит, строгия контрол на качествените характеристики и високите технологии, приложени в производството на осветителни тела за интериорно осветление.
Тъй като производителят не е включил светлоизточници (крушки) в комплекта, ние Ви предлагаме да обърнете внимание на секцията "Подходящи светлоизточници", откъдето можете да изберете необходимите и препоръчани от нас консумативи.
За да осигурим Вашия уют и светлинен комфорт, препоръчваме тази лампа да се има предвид за осветяване на максимална площ до 4 кв.м.
Подходящо за
всекидневна / хол, спалня, трапезария, офис
Вид осветително тяло
лампион / правостояща лампа
Стил
дизайнерски, класически
Вид монтаж
подов
Производител
Orion
Държава
Австрия
Материали
стомана в цвят антично злато, текстил в бял цвят
Размери
159см x Ф46см
Включени светлоизточници
не
Фасунги
E27
E27 Този вид фасунга е добре познатата основа на обикновената крушка с нажежаема жичка. Тя се използва главно от халогенни, енергоспестяващи и светодиодни (LED) светлоизточници. Работното напрежение е 220V
Ел. мощност
1 х 60 W
Препоръчителна осветяема площ
Препоръчителна осветяема площ Това е препоръчваният от нас максимум на площта, която дадено осветително тяло може самостоятелно да освети без да се губят светлинния уют и комфорт на обстановката. Усещането за осветеност е изключтелно субективно и зависи от много фактори, но нашите изчисления са валидни в почти всички случаи, а препоръките ни са базирани на дългогодишния ни опит в осветлението
до 4 кв.м.
Клас на защита
IP20
Цена / Качество
Дизайн и визия

Задайте въпрос

Няма публикувани въпроси